CUPERTINO, California – Seagate dnes ohlásil vznik strategickou alianci se Super Micro Computer, Inc., globálním lídrem v oblast výkonných a účinných serverových řešení šetrných k životnímu prostředí (green computing).

Cílem spojení těchto společností je především rozšíření Seagate Pulsar SSD disku na globálním trhu. V rámci této iniciativy budou mít zákazníci Supermicro přístup k poslední generaci SSD disků Pulsar 2. Tyto disky o velikosti 2.5 palce v rozhraní SAS2/SATA3 6Gb/s budou nabízeny až do kapacity 800GB. Společnost Seagate se tímto krokem dostala do seznamu oficiálně nabízených produktů, které Supermicro nabízí na svých oficiálních stránkách.

„Supermicro je známo především pro uvádění inovativních high-end serverových technologií na světové trhy. Technologie disků SSD dospěly do stádia, ve kterém se stávají použitelné pro celou řadu serverových řešení, které společnost Supermicro nabízí,“ řekl Wally Liaw, viceprezident pro mezinárodní prodej společnosti Supermicro. „Seagate je pro nás dlouhodobý partner v oblasti úložných technologií, je to partner, kterému můžeme věřit a jeho nejnovější Pulsar SSD disky představuj optimální vyvážení rychlosti, kapacity, spolehlivosti a dostupnosti pro naši rozmanitou základnu zákazníků značky Supermicro. V této alianci jde především o shromáždění poznatků obou zainteresovaných stran v této oblasti ve snaze o rozšíření SSD technologii v průmyslu.“

Společné úkoly:

  • Podpora v terénu
  • Prioritní podpora & RMA (return merchandise autorization)
  • Vývoj nových součástek
  • Společný výcvik pro prodej a branding nových pomůcek
  • Společné informační zpravodaje
  • Seagate prémiový partnerský webový portál

„Supermicro je jedním z největších odběratelů SSD disků pro serverové řešení a nabízí zákazníkům neuvěřitelnou flexibilitu u svých produktů a konfigurací,“ řekl Bob Griswold, viceprezident pro produktové řady společnosti Seagate. „Připojením Seagate SSD disků do produktového portfolia Supermicro se zviditelní naše průmyslově inovativní technologie a umožní zákazníkům rychlejší a jednodušší osvojení řešení s použitím SSD disků.“

O společnosti Super Micro Computer, Inc.

Supermicro, lídr v inovacích v oblasti výkonu a účinnost serverových řešení i úložných technologii je prémiový výrobce nejmodernějších stavebnicových serverů pro datová centra, cloudová řešení, HPC a podniková řešení. Společnost Supermicro je známá na celém světě díky své iniciativě při ochraně životního prostředí „We Keep IT Green“. Pro společnost Supermicro bylo vždy důležité, aby navržená řešení byla energeticky co nejúčinnější a tím došlo k co největší úspoře elektrické energie. Pro více informací můžete navštívit www.smicro.com.