Inovátor v oblasti serverových řešení společnost Supermicro ohlásila podporu pro dlouho očekávaný, nový serverový operační systém Windows Server 2012 od Microsoftu.

Supermicro SuperServer a Superstorage řešení nabízejí výhody v podobě dlouhodobého snížení nákladů, vysoké kapacity, vysoké dostupnosti a širokém portfoliu nabízených možností při sestavování serverů na míru. Tyto servery jsou navrženy s ohledem na snížení celkových výdajů na provoz pomocí účinných zdrojů, propracovaného chlazení a úsporných procesorů z řady Intel Xeon E5-2600.

S Windows Server 2012 softwarem nabízí Supermicro kompletní řadu řešení umožňující využití cloudových technologii. Podle Supermicro je Windows Server Hyper-V navržený pro úžasný výkon škálovatelných serverových řešení zaručujících bezpečnost nabízených služeb a jednoduchou správou celého systému.

„Od navázání strategického vztahu si Supermicro slibuje větší spokojenost zákazníků s novou a odolnou platformou pro cloudová řešení se škálovatelnou architekturou a jednoduchou správou,“ řekl Wally Lia, viceprezident Supermicro. „Především díky škálovatelným řešením od Supermicro, spolu s certifikovanými Windows 2012, se naši zákazníci můžou plně zaměřit na rozvoj své vlastní společnosti a nabízených služeb. Nové aplikace byly speciálně vyvinuté pro minimalizaci překážek v budování smysluplné infrastruktury .“

Serverová řešení a datová uložiště od Supermicro, certifikovaná pro Windows Server 2012, zákazníkům přinášejí nový SMB server message block, který může urychlit již tak propracovaný systém pro cloudová řešení, zatížené infrastruktury a kritické aplikace v Business sektoru. Tyto vylepšené prostředky vám přináší optimalizaci úspory místa v datových centrech a celkové snížení nákladů.