Las Vegas, Nevada 29. listopadu 2011 - Super Micro Computer, Inc (NASDAQ: SMCI), světový lídr v oblasti technologické inovace vysoce výkonných a vysoce účinných serverů a "green computingu", upořádal premiéru řešení SuperWorkstation pro společenství Autodesk community na Autodesk University (29.11.-01.12.) v Las Vegas v hotelu Venetian, Booth (# 537).

Serverové systémy na této úrovni jsou navrženy pro běh 24 / 7 a poskytují profesionálům vysokou dostupnost a snadnou údržbu bez použití nářadí zahrnující hot-swap HDD nebo SSD disky, optické mechaniky a chlazení subsystémů, napájecí zdroje s vysokou účinností. Tato společnost také poskytuje tiché chladící subsystémy, což je ideální pro použití v desktopových prostředích," řekl Don Clegg, Vice President pro marketing a business development Supermicro. "Designoví a kreativní profesionálové, kteří navštíví AU '11 uvidí, jak se Supermicrové SuperWorkstationy přináší zákazníkům vyjímečný výkon a účinnost, s nepřekonatelnou hodnotou."

Na konec, bude Supermicro vystavovat svou Ultra High Performance 4 GPU SuperWorkstation (SS7046TG-TRF) představí iray renderer v aplikaci Autodesk ® 3ds Max ® 2012 přinášející plně interaktivní fotorealistické ray-tracing. Využití nejmodernějšího designu, SS7046TG-TRF používá sílu dual Intel ® Xeon ® E5600/5500 procesorů, až 192 GB paměti, NVIDIA ® Quadro ® 6000 a 3x NVIDIA ® Tesla C2075s umožní uživatelům 3ds Max nastavení scény, použití materiálů a vytvoření osvětlení, což vede k ohromujícímu fotorealistickému výsledku ve zlomku času oproti minulosti. Po každé změně se obraz postupně vylepšuje, což vede k rychlejší interaktivní práci včetně lepšího uměleckého vnímání. Celkový výkon a rychlost dodaná toímto systémem vybízí uživatele k plnému využití jejich tvůrčího potenciálu.

Supermicro také ukáže svůj hlavní proud SuperWorkstation (SW5036A-T) se systémem Autodesk Inventor ® a NavisWorks ®. Tento systém podporuje procesory Intel Xeon řady procesorů W3600/3500 k maximalizaci výkonu a integruje duální NVIDIA Quadro GPU spolu s hot-swap disky. Dnešní inženýři čelí výzvám v oblasti designu, analýzy, vizualizace a výroby. Jejich 3D aplikace potřebují vysoký výkon hardware, který může podporovat více úkolů současně. Supermicro SW5036A-T prokáže své plné kapacity pro podporu více disciplín a aktivit, se kterými se uživatelé setkávají při práci s různými aplikacemi CAD.

Pro lehčí zatížení, bude Supermicro vystavovat svůj entry-level SuperWorkstation (SW5037A-T) se spuštěným Autodesk AutoCAD ® 2012. Tento kompaktní pracoviště spojuje Sandy Bridge na Intel Core ™ i7/i5/i3 procesorech a s GPU NVIDIA Quadro poskytuje vynikající výkon pro uživatele AutoCADu s nákladově efektivní cenou. S SW5037A-T mohou uživatelé AutoCADu zacházet s rozsáhlým komplexem 3D modelů, zkoumat různé vizuální styly, při zachování vynikající kvality obrazu a točit modely bez ztráty detailů a interaktivity.


Supermicro SuperWorkstationy jsou dostupné k nákupu prostřednictvím systémových integrátorů, prodejců s přidanou hodnotou a distributorů po celé Severní Americe, Jižní Americe, Evropě a Asii. Všechny produkty v SuperWorkstation série jsou dodávány s tříletou zárukou. Další informace naleznete na našich webových stránkách Supermicro na https://www.smicro.cz