San Jose, CA, 4. ledna 2012 - Super Micro Computer, Inc (NASDAQ: SMCI), světový lídr v oblasti technologické inovace vysoce výkonných a vysoce účinných serverů a "green computingu", oficiálně otevře svůj vědecko-technický park na Tajwanu 6.ledna s formálním slavnostním otevřením a přestřižením pásky v novém zařízení. Oslavy se zúčastní VIP a vládní úředníci, protože tento projekt je jedním z největších projektů vývoje hospodářských parků v regionu v posledních letech.

"Otevření našeho "state-of-the-art" Vědecko-technologického parku na Tchaj-wanu, je významným milníkem pro Supermicro a zavádí nás mezi hlavní hráče v enterprise serverech, skladování a podnikání v oblasti superpočítačů," řekl Charles Liang, prezident a generální ředitel společnosti Supermicro. "Supermicro se věnuje rozvoji vysoce výkonných a energeticky úsporných serverových technologií a naše mezinárodní expanze zdvojnásobí svou systémovou integraci, logistiku a výzkumu a vývoj, což nám umožňuje dosažení tohoto cíle ve větším a globálním měřítku. Naši zákazníci se mohou těšit na vzrušující, novou generaci zelený počítačových řešení a větší podporu od Supermicro v roce 2012 a dále."

Na dva miliony metrů čtverečních Supermicro vědeckotechnologického parku poskytuje zvýšenou výrobní kapacitu, vyšší úroveň služeb a rozvoj vyspělých, elektrických počítačových technologií. Tato nová technologie parku bude poskytovat úspory a rychlý růst plánů, jak rychle nasadit Enterprise řešení, datová centra a cloud computing platformy po celé Asii, Evropě a na celém světě. Pro další informace o Supermicro a možnostech připojit se k nám, přejděte na www.smicro.cz