San Jose, CA, 16.dubna 2012 - Super Micro Computer, Inc (NASDAQ: SMCI), Super Micro Computer, Inc (NASDAQ: SMCI), světový lídr v oblasti technologické inovace vysoce výkonných a vysoce účinných serverů a "green computingu", vystavil své enterprice-class X9 řešení zahrnující nejnovější procesory Intel ® Xeon ® E5-2600/1600 technologie a poprvé i NVIDIA ® Maximus ™ technologii, tento týden pro vysílací mediální průmysl na National Association of Broadcasters (NAB) Show v Las Vegas v Nevadě.

 

Supermicro SuperWorkstations se dostává do centra pozornosti demonizovaných akcelerovaných aplikací pro digitální video/film, 3D/CGI a výrobu pohybových a vizuálních efektů. SuperServery jsou optimalizovány pro real-time video transkódování a streaming. S cílem uspokojit vzrůstající nároky na obsah digitálních médií, Supermicro zvýraznilo své SuperStorage s vysokou kapacitou, škálovatelné a přenosné řešení. Pro mobilní výrobní prostředí Supermicro ukázalo řešení ze své vložené řady produktů (embedded appliance product line). Supermicro produkty vedou průmysl se sloganem "We Keep IT Green®" a ukazují svou Platinum úroveň (94%+) vysoce účinných zdrojů, které jsou pro naši Zemi velmi přátelské.

"S rychlým vývojem digitálního vysílání, průmysl potřebuje špičková výpočetní a úložná řešení, která neustále zvyšují pracovní limity," řekl Charles Liang, prezident a generální ředitel společnosti Supermicro. "Supermicro je ideálním poskytovatelem řešení s širokou škálou produktů, které nabízejí nejnovější technologie s co největším výkonem, efektivitou, flexibilitou a spolehlivostí v tomto odvětví. Kombinace téměř dvou desetiletí zkušeností, slouží v globálním měřítku hlavně podnikům, datovým centrům, HPC a Cloud Computing firmám v podobě našich inovací. Supermicro poskytuje zákazníkům výkonnostní výhody, které jim umožní urychlit růst jejich podnikání."

3D CGI, animace a VFX studia pracovala se zvýšenou produktivitou v reálném čase - pro návrh, vizualizaci a rychlejší vykreslení byla použita NVIDIA Maximus na SuperMicro 7047GR-TRF. Tento "state-of-the-art" HPC SuperWorkstation podporuje až čtyři NVIDIA® Tesla C2075 GPU® pro funkce jako výpočetní simulace a vykreslování, plus NVIDIA® Quadro® 2000 GPU pro současnou konstrukci a vizualizaci. Supermicro předvedlo své superpočítačové svaly s živými demy plně interaktivní fotorealistické ray-tracing zrychlené scény v Autodesk 3ds Max®. U grafického designu a videografiky Supermicro představilo Adobe® Creative Suite® na 5037A-I zrychlené technologií NVIDIA GPU. Dále představilo 7037A-i demo real-time korekci barev s DaVinci Resolve Blackmagic Design a 7047A-73 v reálném čase v plném rozlišení videa texturování v Cinnafilm® Dark Energy®.

K dalším exponátům patřil Supermicro SimCluster poháněn NVIDIA Tesla M2090 GPU, který poskytuje 10-42 TFLOPSs superpočítačů a hodně dramaticky urychlí 3D animace a vizualizační ray tracing, vizuální efekty a zpracování videa - kódovacích (CDN) služeb. SuperStorage řešení budou zahrnovat Oboustranný Storage® 6047R-E1R36N a 847E16-RJBOD1, které poskytují obrovskou kapacitu HDD jsou ideální pro dynamické workflow prostředí. SuperStorage v kombinaci s 14U MiniRack SuperMicro na portu 24 a SSE-X24S 10 GbE top-of-rack switch poskytnou studiu neuvěřitelně rychlý přístup k více než 300 terabajtům hrubé kapacity v flexible/rolling Deskside prostoru. Supermicro také vystavovalo embedded řešení včetně 5017C-MTF s nízkou spotřebou - kompaktní výpočetní přístroje vhodné pro mobilní výrobní prostředí a 4U Rackmount 6047R-TXRF s extrémní možností rozšíření I/O s jedenácti PCI-E sloty ideální pro multi-display, digital signage nebo IPTV vysílací video streamingové aplikacé.

Pro kompletní pohled na všechny linie SuperMicro serverových a paměťových řešení, navštivte www.smicro.cz