Pakliže jste uživateli serverů značek DELL, HP, Cisco, Lenovo nebo Huawei, je tento článek o optimalizaci investic do IT právě pro Vás.

Podívejme se na to pohledem přínosů změny serverové technologie při zachování nebo zvýšení technických parametrů. Supermicro servery jsou charakteristické špičkovým výkonem, udržitelností a rozšířitelností, snadnou správou a nižšími pořizovacími náklady.

A navíc nabízíme mimořádně krátké dodací lhůty!

Jsme ANAFRA, tým serverových specialistů a jsme oficiálním systémovým integrátorem společnosti Supermicro pro Českou republiku. Nabízíme kompletní sortiment včetně NBD on-site záruk. Všechny záruky poskytujeme ve standardní kvalitě a čase, naši zákazníci se na nás spoléhají již od roku 2006.

Čím se Supermicro neliší od konkurence uvedené v úvodu?

  • Pre-sales a after-sales supportem v rychlosti, která vás ohromí. Díky tomu, že jsme systémovým integrátorem a máme flexibilní obchodní i technický tým, jsme schopni plnit Vaše požadavky ještě rychleji než je standardní v porovnání s konkurencí.
  • Zavedeným supportem v podobě NBD záruk on-site.
  • Management rozhraním, díky dedikovanému management portu na každé základní desce, budete moci hlídat a spravovat server odkudkoli, jak jste zvyklí.
  • Spolehlivostí, bezpečností, dostupností, škálovatelností a tím i udržitelností infrastruktury.
  • Navíc získáte vendor unlock systém, díky kterému bude upgrade serveru mnohem dostupnější, než je tomu u konkurence.
  • Servery Vám doručíme v rozumné dodací lhůtě, která je pro většinu serverů do 14 dnů.

Ti zákazníci, kteří od nás Supermicro technologie nakupují již dlouhá léta, nám jistě dají za pravdu. Kontaktujte náš obchodní tým na URL https://smicro.cz/kontakt a zeptejte se na servery Supermicro.